'Ya Quar, ya ben... Karar sizin'...

Menajerini arayan Carlos Carvalhal, Orduspor maçı kadrosuna almadığı Portekizli yıldız için “Beşiktaş’tan ya o ya da ben giderim” diyerek tavrını ortaya koydu.Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, UEFA Avrupa Ligi’nde A.Madrid ile yapılan karşılaşmanın dev

'Ya Quar, ya ben... Karar sizin'...

Menajerini arayan Carlos Carvalhal, Orduspor maçı kadrosuna almadığı Portekizli yıldız için “Beşiktaş’tan ya o ya da ben giderim” diyerek tavrını ortaya koydu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, UEFA Avrupa Ligi’nde A.Madrid ile yapılan karşılaşmanın devre arasında kendisine küfreden Quaresma’yı Orduspor maçı kadrosuna almadı. Maçın devre arasında kendisini oyundan alması nedeniyle ağır küfürler ederek tepki gösteren Quaresma’nın dün Ümraniye Nevzat Demir tesislerinde hocasıyla konuşmaması dikkat çekti. Siyah beyazlı oyuncuların da büyük tepkisini çeken Q7 dün sabahki idmanda arkadaşlarından ayrı düz koşu yaparken kulağındaki kulaklıklar ile müzik dinlemesi gözlerden kaçmadı.

Takım arkadaşlarına zarar veriyor
Carvalhal, Başkan Yalçın Karadeniz ve yönetici Ertunç Soğancıoğlu’nun tehtidi ile kadro dışı bırakamadığı Q7 için son noktayı koydu: “Ya Quaresma ya ben...” Dün menajeri Mendez’i telefonla arayan siyah beyazlıların hocasının, “Beşiktaş’ta sorunlar yaşıyorum. Buradan ya Quaresma gider ya ben giderim. Bir an önce sorunun çözülmesini istiyorum. Beşiktaş’ın menfaati herşeyin üstünde gelir. Benden çok takım arkadaşlarına zarar veriyor. dediği belirtildi. Bu gelişme üzerine Mendez önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelecek.

Yönetim: Onun değerini yok etme
Carvalhal’in Q7’yi Ordu maçı kadrosuna almayı düşünmediğini açıkladığı Yalçın Karadeniz ve Ertunç Soğancıoğlu’nun, ‘Quaresma’nın süresiz kadro dışı bırakarak, onun değerini yok etme’ sözleri üzerine Portekizli hoca karar değiştirdi. Huzursuzluğunu yöneticilerle paylaşan Q7’nin hocasını şikayet ederek, “Beni sakat olmama rağmen G.Saray maçına çıkardı. dinlenmeden Avrupa Kupaları’nda A. Madrid ile yaptığımız maçın kadrosuna aldı. İspanya’da tam kendimi oynayacak gibi hissederken de oyundan alındım” dediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler