Ya Jaja ya da Niang

Şampiyonluk yarışını yakından etkileyecek olan Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki zorlu müsabakaya iki takımın yıldız oyuncuları Niang ve Jaja'nın damga vurması bekleniyor.Spor Toto Süper Ligi'nin 19.haftasında oynanacak olan Fenerbahçe ile Trabzonspor

Ya Jaja ya da Niang

Şampiyonluk yarışını yakından etkileyecek olan Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki zorlu müsabakaya iki takımın yıldız oyuncuları Niang ve Jaja'nın damga vurması bekleniyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 19.haftasında oynanacak olan Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki zorlu mücadele haftanın sonucu en çok merakla beklenen karşılaşması olurken, şampiyonluk yarışını da yakından ilgilendiriyor. Bu zorlu mücadeleye ise Fenerbahçe'nin sezon başında Fransa'nın Olympique Marseille takımından transfer ettiği Niang ile Trabzonspor'un Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımından transfer ettiği Jaja'nın damga vurması bekleniyor.

Sezon başında bulundukları takımlara transfer olan iki yıldız oyuncu gösterdikleri performans ile dikkatleri üzerlerine çekerken, kritik mücadele de iki oyuncunun sezon başında bu yana gösterdikleri performansın üstüne çıkması bekleniyor. Sakatlığı geçen ve takımlar birlikte çalışmalara başlayan Niang'ın durumu teknik heyeti sevindirirken, Beşiktaş maçında dinlendirilen Jaja'nın ise sarı-lacivertli takım ile oynanacak olan zorlu karşılaşma da bir patlama yapması bekleniyor.
Trabzonspor bu sezon transfer olan Jaja ligde oynadığı 13 maçta 7 gol atma başarası gösterdi. Bir sarı kart gören oyuncu Bordo-mavili takımın en önemli silahlarından biri olarak ön planda yer alıyor.

Sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Senegalli oyuncu bu sezon ligde 15 maçta forma giydi. Rakip kaleleri 9 kez havalandıran oyuncu 3'de sarı kart gördü.

Fenerbahçe'de sol kanatta oynatıldığı için rahatsız olduğu iddia edilen 31 yaşındaki golcü futbolcunun Sarı-lacivertli kulüpten aldığı ücret ise tartışma konusu olurken, teknik direktör Aykut Kocaman'nın ise son dönem de performansından memnu olmadığı ve sakatlıktan yeni çıkan oyuncuyu oynatıp oynatmayacağı ise maç saatinde belli olacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor