Xavi'den Arda yorumu

Milliyet gazetesinden Onur Dinçer'in haberine göre; Barcelona ile sezon sonunda yollarını ayırarak, Katar'ın Al Sadd takımına transfer olan Xavi Hernandez, Arda Turan ile ilgili açıklamalar yaptı. İngiliz basınına konuşan 35 yaşındaki futbolcu, Arda'nın t

Xavi'den Arda yorumu
Milliyet gazetesinden Onur Dinçer'in haberine göre; Barcelona ile sezon sonunda yollarını ayırarak, Katar'ın Al Sadd takımına transfer olan Xavi Hernandez, Arda Turan ile ilgili açıklamalar yaptı. İngiliz basınına konuşan 35 yaşındaki futbolcu, Arda'nın takıma büyük katkısının olacağını ve yeteneklerini sergileyeceğini söyledi. 
 
Xavi, "Arda Turan takım için çok önemli bir oyuncu olacak. Hem Arda hem de diğer yeni transfer Aleix Vidal ikisi de çok yönlü ve becerikli oyuncular. Her pozisyonda oynayabilirler. Arda hem ortada hem ileride oynayabilir. Her pozisyona uyar. Bence müthiş bir yetenek. Barça'ya çok şey katacak ama ne yazık ki ocağa kadar beklemeliyiz" dedi. 
 
Efsane futbolcu, "Barcelona şu an bence iyi görünüyor. Tabi Messi'nin sakatlığı büyük şanssızlık. Şu an takımın başına kötü bir şey gelecek olsa en kötüsü bu olurdu. Ancan onun eksikliğini hissettirmeyecek iyi bir ekip de var. Sevilla karşısında şanssızdı takım. Bence her geçen gün daha güçlü olacaklar" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler