Wimbledon'da şampiyon Williams

 İlk sette rakibine büyük bir üstünlük kuran Serena Williams, 6-1'lik skorla ilk setin galibi oldu. ilk setin ardından yağan yağmur sonucu mücadeleye bir süre ara verildi. Mücadelenin ikinci setinde kendini bulan Agnieszka Radwanska, ilk sete oranla çok d

Wimbledon'da şampiyon Williams

 

İlk sette rakibine büyük bir üstünlük kuran Serena Williams, 6-1'lik skorla ilk setin galibi oldu. ilk setin ardından yağan yağmur sonucu mücadeleye bir süre ara verildi.

 

Mücadelenin ikinci setinde kendini bulan Agnieszka Radwanska, ilk sete oranla çok daha iyi bir oyun ortaya koydu. İkinci seti 7-5 kazanan Radwanska, oyunda skoru 1-1'e taşıdı.

 

3. sette başbaşa geçen mücadelede Serena Williams oyuna ağırlığını koydu. 6-2'lik skorla bu seti de kazanan Williams şampiyonluğunu ilan etti.

 

Daha önce 4 şampiyonluğu bulunan Serena Williams, bunlara bir yenisini daha ekledi ve toplamda 5. kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler