Werder Bremen Hertha Berlin

Werder Bremen Herta Berlin maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar... Almanya Bundesliga'nın 19. haftasında Werder Bremen Herta Berlin ile karşı karşıya geliyor. Weserstadion'da oynanacak karşılaşmayı Bastian Dankert yön

Werder Bremen Hertha Berlin

Werder Bremen Herta Berlin maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar...

Almanya Bundesliga'nın 19. haftasında Werder Bremen Herta Berlin ile karşı karşıya geliyor. Weserstadion'da oynanacak karşılaşmayı Bastian Dankert yönetecek. Saat 16.30'da oyananacak müsabaka bu sayfadan canlı olarak ekranlara gelecek.

Ayrıca beIN Sports (FR) Max 5, Dolce Sport 3, Multideporte 6, OTE Sport 7 HD, Sky Bundesliga 3 / HD, Sport TV3 (portugal) kanalları da müsabakayı canlı olarak ekranlara taşıyacak.

werder-bremen-herta-berlin-maci-canli-izle---watch-the-live-broadcast.jpg

Maç öncesinde Werder Bremen 18 hafta sonunda topladığı 18 puanla 16. sırada yer alırken Herta Berlin 33 puanla 3. sırada kendine yer buldu.

Werder Bremen ve Herta Berlin bugüne kadar 67 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan 34'ünü Werder Bremen kazanırken 19'unu Herta Berlin kazandı. 14 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Bremen'de oynanan 33 müsabakada ise Werder Bremen'in Herta Berlin'e karşı galibiyetlerde 24'e 4 üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

İki takım son olarak 21.08.2015 tarihinde Berlin'de karşılaştı. Bu müsabakada Werder Bremen Herta Berlin 1-1 berabere kaldı. Werder Bremen ligde son olarak Schalke 04'ü deplasmanda 3-1 mağlup ederken herta berlin evinde Augsburg ile 0-0 berabere kaldı.

Hertha Berlin ligde Werder Bremen'e 33 kez yenildi. Hertha'nın daha fazla mağlup olduğu tek takım var: Bayern Münih (36).
 
Werder Bremen Hertha'ya karşı son yedi maçını da kazandı ve bu maçlarda maç başına en az iki gol attı (19 gol attı, altı gol yedi). Bu, aynı zamanda Bremen'in devam eden en uzun serisi durumunda.
 
Bu sezon evinde sadece bir maç kazanabilen Bremen (1B 6M), evinde oynadığı son altı maçından beşini kaybetti (1B). Bu sezon sekiz iç saha maçında topladığı dört puan, Bremen'in Bundesliga tarihindeki en kötü iç saha performansı oldu.
 
Hertha deplasmandaki son dört maçının üçünü kazandı (1M ? Bayern'e karşı 14. haftada).
 
Bu sezon Bundesliga'da Hertha Berlin'den (8) daha çok temiz sayfa yapan bir takım var: Bayern Münih (11). Sekiz maçta yaptığı temiz sayfa, Hertha'nın 1998-99'da yakaladığı kulüp rekoruyla aynı.
 
Bundesliga'da son 21 maçtır kalesini gole kapatamayan Werder Bremen, bu alanda kulüp rekoruna imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor