Wenger eleştirdi UEFA ceza verdi

UEFA, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'e, Milan ile oynanan Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle üç maç ceza verdi. Bu sezon daha önce Udinese ile oynanan maçın ardından UEFA tarafından iki maçlık hak mahrumiyet

Wenger eleştirdi UEFA ceza verdi

UEFA, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'e, Milan ile oynanan Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle üç maç ceza verdi.

 

Bu sezon daha önce Udinese ile oynanan maçın ardından UEFA tarafından iki maçlık hak mahrumiyeti ve para cezasına çarptırılan Fransız menajer, Milan'la oynadıkları maçın ardından söyledikleriyle yeniden başını belaya soktu.

 

UEFA, resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada Wenger'in cezasını açıklarken, metinde "Arsenal Menajeri Arsene Wenger, UEFA Disiplin Kurulu tarafından üç maç hak marumiyeti ve 40 bin avro para cezasına çarptırılmıştır. Gerekçeli kararın ardından üç gün içerisinde itiraz hakkı bulunmaktadır." ifadelerine yer verildi.

 

Arsenal'in Premier Lig'i üçüncü sırada bitirmesi halinde, Arsene Wenger, takımının Şampiyonlar Ligi gruplarında oynayacağı üç maçta kulübedeki yerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler