Waris'e UEFA engeli!

Trabzonspor’un sezon başında Spartak Moskova’dan 6 Milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Majeed Waris için teknik direktör Ersun Yanal’ın gidebilir raporu vermesinin ardından satılmasına karar verildi. Ancak Waris’in transferinde önemli bir detay futbolcunun g

Waris'e UEFA engeli!

Trabzonspor’un sezon başında Spartak Moskova’dan 6 Milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Majeed Waris için teknik direktör Ersun Yanal’ın gidebilir raporu vermesinin ardından satılmasına karar verildi. Ancak Waris’in transferinde önemli bir detay futbolcunun gitmesine engel oluyor.

23 yaşındaki Ganalı oyuncuya başta Arap ekipleri talip olurken en ciddi teklif ise Fransa’nın Lille takımından geldi. Fransız ekibi Waris için 8 Milyon Euro’yu gözden çıkarırken Bordo mavililerin bu rakamı 10-12 Milyon civarına çekmek istediği ve bu rakamın bulunduğu anda genç futbolcunun gitmesine izin verileceği öğrenildi.

Ancak Waris transferinde UEFA kurallarının neden olduğu önemli bir engel bulunuyor.  Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre;  UEFA’nın “Bir futbolcunun  aynı sezon içerisinde en fazla 2 takımda oynayabilir” kuralı bu transferin önünde engel oldu. Waris’in Trabzonspor’a gelmeden önce S.Moskova ile 1 maça çıkması nedeniyle bu kurala takıldığı öğrenildi. Bordo mavililer Waris’in transfer olabilmesi için UEFA ile görüşmelere başladığı ve özel izin almaya çalıştığı belirtildi.

Özel haber: HABER61 SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor