Waris: Yeniden başlangıç yapacağım

Trabzonspor'da uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Waris Majeed Gana basınına açıklamalarda bulundu. Sakatlığın kendisini gerçekten çok etkilediğini söyleyen Waris " Takıma uzun süredir dönemedim ancak zor bir süreçten sonra yeniden başlangıç

Waris: Yeniden başlangıç yapacağım
Trabzonspor'da uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Waris Majeed Gana basınına açıklamalarda bulundu.
 
Sakatlığın kendisini gerçekten çok etkilediğini söyleyen Waris " Takıma uzun süredir dönemedim ancak zor bir süreçten sonra yeniden başlangıç yapacağım. Şu anda gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum. Formamı geriye almak ve milli takımda da yeniden oynamak için çok çalışmaya devam edeceğim. " dedi.
 
Yetenekli futbolcu sakatlığı sürecinde kendisinin yanında olan ve dua ile iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi. Öte yandan genç futbolcunun sakatlığının düzeldiği ve teknik direktör Ersun Yanal'ın şans vermesi halinde forma giyebileceği belirtildi.
 
Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler