Waris ipten aldı

Ziraat Türkiye Kupası B grubunda Keçiören gücü ile karşılaşan Trabzonspor'da waris son dakikada attığı golle takımını adeta ipten aldı.Keçiörengücü'nün golünün ardından Trabzonspor baskı kurmaya başladı. Maçın 90+4. dakikasında kazanılan serbest vuruşta t

Waris ipten aldı

Ziraat Türkiye Kupası B grubunda Keçiören gücü ile karşılaşan Trabzonspor'da waris son dakikada attığı golle takımını adeta ipten aldı.

Keçiörengücü'nün golünün ardından Trabzonspor baskı kurmaya başladı. Maçın 90+4. dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına Özer geçti. Sol çaprazdan yaptığı ortada top kale ağzında bir karambole neden oldu. Karambolden iyi yararlanan Ganalı Waris altıpas içinden vurdu ve skoru 1-1 yaptı.

Bu golden sonra maçın hakemi son düdüğünü çalarak skoru 1-1 olarak tayin etti. Bu golle Trabzonspor son dakikada 1 puanı kurtardı. Ganalı oyuncu Trabzonspor'da ikinci golünü attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor