"Waris için en uygun takım Trabzonspor"

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Samuel Johnson, Trabzonspor’lu Waris’e akıl verdi.Ülkesinde DailySoccerGhana.com’a açıklamalarda bulunan Johnson, Waris’in Bordo Mavili kulüpte ayrılma konusunda aceleci davranmaması gerektiğini vurguladı.1998 ve 2006 yıllar

"Waris için en uygun takım Trabzonspor"
Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Samuel Johnson, Trabzonspor’lu Waris’e akıl verdi.

Ülkesinde DailySoccerGhana.com’a açıklamalarda bulunan Johnson, Waris’in Bordo Mavili kulüpte ayrılma konusunda aceleci davranmaması gerektiğini vurguladı.

1998 ve 2006 yılları arasında Türkiye'de 8 yıl geçiren Johnson, Trabzonspor’un önümüzdeki birkaç sezon için Waris adına için en uygun kulüp olduğunu dile getirdi.

Türkiye’nin futbol oynamak için iyi bir ülke olduğunu hatırlatan Johson, “Waris’in orada büyük bir geleceği olabilir. Ayrılmanın onun için doğru bir davranış olduğunu düşünmüyorum. Para için başka bir ülkeyi tercih etmek isteyebilir ancak bence geleceği daha önemli” ifadelerini kullandı.

Waris’in eski tecrübeli futolcuyu ne kadar dinleyeceği ise merakla beklenmeye başlandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler