Waris hayal kırıklığı

Trabzonspor'un transferin son gününde Spartak Moskova'dan 6 Milyon Euro'ya transfer edilen Waris, bir türlü beklentilere cevap veremiyor.Trabzonspor'un kadrosuna katıldığı günlerde Arap kulüplerinin 12 Milyon Euro'ya istediği iddia edilen Waris şu ana kad

Waris hayal kırıklığı

Trabzonspor'un transferin son gününde Spartak Moskova'dan 6 Milyon Euro'ya transfer edilen Waris, bir türlü beklentilere cevap veremiyor.

Trabzonspor'un kadrosuna katıldığı günlerde Arap kulüplerinin 12 Milyon Euro'ya istediği iddia edilen Waris şu ana kadar gösterdiği performansla bu iddiaların reklamdan ibaret olduğu dile getirilmeye başlandı.

Waris dün oynanan Akhisar maçında da yine vasatı geçemezken ilk 17 dakika ismi dahi duyulmadı. Waris'i 15 milyon Euro'ya satmayı planlayan yönetimin bu hevesi ise şu anki görüntü itibariyle kursağında kalacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor