Vural Trabzonspor maçı için ne dedi

Bir dönemde Trabzonspor'da teknik direktörlük yapan S.B Elazağı teknik direktörü Yılmaz Vural'dan yine çarpıcı açıklamalar Teknik Direktör Yılmaz Vural, Pazar günü deplasmanda oynadıkları Fenerbahçe'nin ellerinden ucuz kurtulduğunu ancak, bu hafta sonu oy

Vural Trabzonspor maçı için ne dedi

Bir dönemde Trabzonspor'da teknik direktörlük yapan S.B Elazağı teknik direktörü Yılmaz Vural'dan yine çarpıcı açıklamalar

 Teknik Direktör Yılmaz Vural, Pazar günü deplasmanda oynadıkları Fenerbahçe'nin ellerinden ucuz kurtulduğunu ancak, bu hafta sonu oynayacakları Trabzonspor'u mutlak suretle yenmek zorunda olduklarını söyledi.

 Daha önce oynadıkları 8 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik alan Sanica Boru Elazığspor, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. SB Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe maçında futbol şansının kendilerinden yana olmadığını belirterek, Marvin'e verilen kırmızı kart kararının ağır olduğunu savundu.

 "VALLAHİ KİMİNLE OYNADIĞIMIZ MÜHİM DEĞİL"

 Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'un ligdeki durumu ile ilgilenmediklerini ifade eden Vural, "Vallahi kiminle oynadığımız mühim değil. Biz şimdi onlarla oynayacağız ve Coşkun Hoca gitti geçen hafta maçını izledi, biz de izledik. Dolayısıyla Trabzonspor takımının konumu itibariyle ne durumda olduğunu, çok detaylı irdelememiz mümkün değil. Bizi ilgilendirmiyor. Çünkü bizi ilgilendiren kesinlikle bizim kendi camiamızdan farklı bu maçı kazanma isteğidir.

 Kazanırsak 20 puan yapacak. Akhisar deplasmanda oynuyor. Mersin evinde oynuyor ama Nobre oyuncusu oynamayacak. Dolayısıyla diğer takımlara Kayseri'ye baktığınızda evinde Antalya ile çok zor bir maçı olacak. Onun üstündeki takımların da çok zor maçları var. Kazanırsak biz 20 puanla altımızdakilerden biraz daha uzaklaşmamız ve yukarısına tamamen yanaşmamız mümkün olacak.

 Tabi ki her maç böyle olacak. Yani artık bizim takımın rengi, cismi, nerede oynayacağız, ne yapacağız, işte kim olduğu, pozisyonu, şampiyonluğa mı, düşmeye mi oynuyor hiç umurumuzda değil. Tek umurumuzda olan karşımızda bir rakip olacağıdır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor