Vural hakemin elini neden öptü

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş maçını değerlendirdi, maç sonu hakemle yaşadığı diyaloga değindi.Vural'ın maç sonu açıklamaları "Beşiktaş'la oynadık kolay değil. 3 puan almamız lazımdı. Böyle önemli bir maçta 85. dakikada bizim oyuncuya

Vural hakemin elini neden öptü

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş maçını değerlendirdi, maç sonu hakemle yaşadığı diyaloga değindi.

Vural'ın maç sonu açıklamaları

"Beşiktaş'la oynadık kolay değil. 3 puan almamız lazımdı. Böyle önemli bir maçta 85. dakikada bizim oyuncuya çarpıp giren bir şut var. Futbolun şans ile ilgili tarafı bu. Bu pozisyonda şans yanımızda değildi. Ama şansın yanımızda olduğu anda vardı. 90+4 penaltı, doğru bir karar. Tolga'nın kurtardığı bir penaltı. Seyircilere heyecanı yüksek bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı kutladım. Benim için önemli olan sonuç değil, verdiğiniz mücadele dedim. Seyircilerime, yönetimime teşekkür ediyorum. Bugün de rakipten çok pozisyonumuz var. Bu maç bizim tarafımızdan 3 puanla kapatılmalıydı."

Maç sonrası hakemle yaşadığı diyalog üzerine yöneltilen soru üzerine, "Maç sonrası hakemin yanağını öpecektim, elini uzatınca elini öptüm" diyen Vural, 'Mağlup olsaydınız da tebrik edecek miydiniz hakemi?' sorusu üzerine ise "Zaten mapğlup olduk sayılır" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler