Volkan Şen'e yumruk atmaya çalıştı

 Habertürk'ün haberine göre Son dönemde Trabzonspor’da sıkıntılı günler geçiren Volkan Şen, dün saldırıya uğradı. Trabzon Forum’da bir mekanda şimdiki menajeri Hakan Korkmaz ve eski menajeri ile birlikte yemek yiyen deneyimli oyuncu, bir anda eski menajer

Volkan Şen'e yumruk atmaya çalıştı

 Habertürk'ün haberine göre Son dönemde Trabzonspor’da sıkıntılı günler geçiren Volkan Şen, dün saldırıya uğradı. Trabzon Forum’da bir mekanda şimdiki menajeri Hakan Korkmaz ve eski menajeri ile birlikte yemek yiyen deneyimli oyuncu, bir anda eski menajerinin hışmına uğradı. Eski menajer, “Ananı babanın işleriyle ben uğraşıyorum. Bana vermen gereken parayı gidip de başkasına nasıl verirsin” diyerek karşısında oturan Volkan Şen’in yüzüne yumruk attı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Volkan da oturduğu yerde sendeledi ve karşı atak yaptı. Ancak araya giren şimdiki menajeri Hakan Korkmaz olayların büyümesini engelledi. Daha sonra Volkan ve Hakan Korkmaz mekandan ayrıldı.

 
ÇİN’DEN 1,5 MİLYON EURO’LUK TEKLİF
 
Bu arada Volkan Şen’e bir dönem Fenerbahçe’nin de formasını giyen Nicolas Anelka’nın top koşturduğu Çin 1. Ligi ekiplerinden Shanghai Shenhua’dan teklif geldiği öğrenildi. Çinli yöneticilerin Volkan’a yıllık 1 milyon 500 bin Euro önerdiği kaydedildi. Ancak yetenekli oyuncunun 2 milyon Euro’da direttiği belirtildi. Transferin önümüzdeki günlerde netleşeceği ifade edildi.
 
Kaynak : Habertürk
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler