Volkan Şen Sivasspor'u seviyor

Trabzonspor'un Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımının ikinci golünü kaydeden Volkan Şen, kariyeri boyunca en fazla golü kırmızı beyazlı ekibe karşı attı.Sezon başında Bursaspor'dan Trabzonspor'a tranfer olan Volkan Şen, bordo-mavili takımda

Volkan Şen Sivasspor'u seviyor

Trabzonspor'un Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımının ikinci golünü kaydeden Volkan Şen, kariyeri boyunca en fazla golü kırmızı beyazlı ekibe karşı attı.

Sezon başında Bursaspor'dan Trabzonspor'a tranfer olan Volkan Şen, bordo-mavili takımda ilk golünü sezonun ilk yarısında Sivasspor karşısında bulmuştu. Genç oyuncu 2.yarıda oynanan maçta da Sivasspor'u boş geçmezken ve toplamda Sivasspor'a karşı kariyerinde 4.golünü attı.

Volkan Şen lig kariyeri boyunca en çok golü Sivasspor'a karşı buldu. Toplamda 14 gol atan Volkan Şen 4 golü Sivasspor'a, 2 golü İ.B.Belediyespor ve Kayserispor'a, 1'er golü Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Galatasaray, Gaziantepspor ve Diyarbakırspor'a karşı kaydetti.

Öte yandan Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, bu hafta Sivasspor maçında attığı golle tam 38 hafta sonra gol sevinci yaşamış oldu. Bu sezon Süper Lig'de ilk golünü atan Alanzinho en son 2010-11 sezonu 26.haftasında Gençlerbirliği deplasmanında 1 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor