Volkan Şampiyonlar liginde varmı?

Trabzonspor'un Bursaspor'dan transfer ettiğ futbolcusu Volkan Şen şampiyonlar ligi maçların da oynayacak mı oynamayacak mı?Trabzonspor'a transferinin ardından Kulüp idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu yaptığı açıklamda Volkan Şen'in Şampiyonlar Ligi Maçların

Volkan Şampiyonlar liginde varmı?

Trabzonspor'un Bursaspor'dan transfer ettiğ futbolcusu Volkan Şen şampiyonlar ligi maçların da oynayacak mı oynamayacak mı?

Trabzonspor'a transferinin ardından Kulüp idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu yaptığı açıklamda Volkan Şen'in Şampiyonlar Ligi Maçlarında oynayamayacağını açıklamıştı.

Kulüp yetkili ağzılarından ve Tecrübeli bir isimden gelen bu açıklamaya rağmen içinde haber61'in de bulunduğu bazı yayın kuruluşları Volkan Şen'in Şampiyonlar Ligi'nde oynayabileceği şeklinde haber yaptılar.

Trabzonsporlular internet sitelerinde yaptıkları yorumlarda Volkan Şen'in Şampiyonlar ligi maçlarında oynayacağı şeklinde görüş belirttiler.

Tüm bunlar yapılırken gözden kaçan bir şey vardı. "Volkan Şen Şampiyonlar Ligi maçlarında oynayamayacak" diyen isim yıllarca Trabzonspor'da idari menajerlik yapan ve konusunun uzmanı olan olan, Caner Çuvalcıoğlu'nun dediklerini aceleden veya Volkanın Oynaması yönündeki istekten göz ardı edilmesiydi.

Bu doğrultuda kısa sürede olsa yayında tuttuğumuz bu haberden ötürü siz spor severleri yanılttığımız için özür dileriz.

Kısaca Volkan Şen Şampiyonlar ligi maçlarında oynayamayacak.

Sebebi ise açık; UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi Play- karşılaşmalarında forma giyen bir futbolcunun takımı elenmiş dahi olsa, transfer olduğu yeni takımda Avrupa'da her hangi bir karşılaşmada grup aşamaları geçene kadar forma giyemiyor.

İşte Belgesi:

volkan.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor