Volkan sakallarını niye kesmiyor!

Başkan çıkana kadar, sakalını kesmeyecek Dündar, bir anlamda milli eldivenin sırrını açıklamış oldu...Vatan gazetesinin haberine göre; Dündar, Volkan Demirel’in uzayan sakallarını başkan Aziz Yıldırım Metris Cezaevi’nden ayrılana kadar kesmeyeceğini açıkl

Volkan sakallarını niye kesmiyor!

Başkan çıkana kadar, sakalını kesmeyecek Dündar, bir anlamda milli eldivenin sırrını açıklamış oldu...

Vatan gazetesinin haberine göre; Dündar, Volkan Demirel’in uzayan sakallarını başkan Aziz Yıldırım Metris Cezaevi’nden ayrılana kadar kesmeyeceğini açıkladı.

Fenerbahçeli futbolcuların, başkan Aziz Yıldırım’la olan ilişkisinin ne kadar kuvvetli olduğunu çoğumuz bilir. Fakat yerli oyuncularla daha iyi iletişim kuran Yıldırım’a en büyük hayranlığı duyan kişilerin başında kaleci Volkan Demirel geliyor.

Fenerbahçe’ye gelişinde büyük rol oynayan Yıldırım’a olan sevgisini her açıklamasında, her cümlesinde dile getiren milli file bekçisiyle ilgili dün ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiayı açıklayan kişinin Uğur Dündar olduğunu düşünürsek, bu ‘gerçek’ demek esasında.

DÜN bağlandığı CNN Türk ekranlarında, “Volkan sakallarını uzatıyor. Ve Aziz Yıldırım Metris Cezaevi’nden çıkana kadar da kesmeyecek” diyen Dündar, bir anlamda milli eldivenin sırrını açıklamış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler