"Volkan olmadığı için gerginlik olmaz"

Trabzonspor'un eski futbolcuların Lemi Çelik, bir  gazetedeki sayfasında Hami Mandıralı'ya Trabzonspor - Fenerbahçe derbisini sordu.İşte Mandıralı'nın dikkat çeken yanıtları:Sence maç gergin geçer mi?Son maçta bütün tribünleri Volkan tahrik etti. Volkan D

"Volkan olmadığı için gerginlik olmaz"

Trabzonspor'un eski futbolcuların Lemi Çelik, bir  gazetedeki sayfasında Hami Mandıralı'ya Trabzonspor - Fenerbahçe derbisini sordu.

İşte Mandıralı'nın dikkat çeken yanıtları:

Sence maç gergin geçer mi?

Son maçta bütün tribünleri Volkan tahrik etti. Volkan Demirel oynamayacağı için bence gerginlik de olmaz. Tabii Emre Belözoğlu dikkatli olursa, olgun davranırsa... O takdirde herhangi bir hadise çıkmaz.

Hangi takımı daha hazır görüyorsun?

Fenerbahçe daha hazır bir takım. Çünkü kadroyu bozmadılar. Son şampiyon unvanına sahipler. Trabzonspor yeni kurulan bir ekip olduğu için zamana ihtiyacı var.

Bosingwa ve Cardozo oynamayacak. Bu sence Trabzonspor için handikap mı?

Kesinlikle. Bosingwa ve Cardozo oynayınca Trabzonspor çok etkili oluyor. Orta sahada kontrolü muhakkak Trabzonspor eline almalı. Kesinlikle hakimiyeti Fenerbahçe’ye vermemeli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor