Volkan kalıcı olmak istiyor

Trabzonspor Kulübünün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Nisan sayısı bayilerdeki yerini aldı.Derginin 98. sayısının kapak konusunu başarılı oyuncu Volkan Şen oluşturuyor. Trabzonspor’da kalıcı olmak istediğini belirten Volkan, İstanbul’un kendisi

Volkan kalıcı olmak istiyor

Trabzonspor Kulübünün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Nisan sayısı bayilerdeki yerini aldı.

Derginin 98. sayısının kapak konusunu başarılı oyuncu Volkan Şen oluşturuyor. Trabzonspor’da kalıcı olmak istediğini belirten Volkan, İstanbul’un kendisi için cezbedici bir yanının olmadığını söylüyor.

Paulo Henrique’nin TrabzonCell abonelerinde98n gelen sorulara cevap verdiği, Halil Altıntop’un bilinmeyen yönlerinin yer aldığı 98. sayısında, Trabzonsporlu Basketbolcu Janothan Gibson, Türkiye’nin en iyi görüntü yönetmenlerinden Eyüp Boz, Canon Avrupa Sorumlusu fanatik Trabzonsporlu Roman Troedthandl röportajlarını keyifle okuyabilirsiniz. “Avrupalı Golcülerimiz”, “Futbolun parayla tanışması” başlıklı araştırma yazılarının ve daha bir çok konunun yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor