Volkan kadroya alınacak mı?

İlk maçında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği FK Kukesi ile yarın akşam 19.30’da Avni Aker Stadyumu’nda karşılaşacak olan Trabzonspor’da planlar galibiyet üzerine yapıldı.Teknik direktör Mustafa Akçay, oyuncularını UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçtaki s

Volkan kadroya alınacak mı?

İlk maçında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği FK Kukesi ile yarın akşam 19.30’da Avni Aker Stadyumu’nda karşılaşacak olan Trabzonspor’da planlar galibiyet üzerine yapıldı.

Teknik direktör Mustafa Akçay, oyuncularını UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçtaki skora aldanmamaları yönünde uyarırken Avni Aker’de taraftarlarına güzel bir maç izlettirmek istediklerini söyledi.

"İDDİAMIZI ORTAYA KOYMALIYIZ"

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Kukesi maçının önemli olduğunu belirtti, "İlk maçta önemli bir galibiyet aldık. Ama kendi seyircimiz önünde de galip gelip gruplar öncesi iddiamızı ortaya koymalıyız. Taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

VOLKAN KADROYA ALINACAK

Bu arada teknik direktör Mustafa Akçay’ın Çaykur Rizespor maçında taraftarlarla yaşadığı tartışma sonrası sahayı ağlayarak terk eden Volkan Şen’i, Kukesi maçının 18 kişilik kadrosuna alabileceği öğrenildi.

KUKESİ MUHTEMEL 11’İ

Trabzonspor'un Kukesi maçındaki muhtemel kadrosu şöyle:

Onur – Zeki Yavru, Aykut Demir, Mustafa, Olcan – Soner, Aykut Akgün, Zokora, Malouda – Adrian, Henrique

SAKAT: Bosingwa

CEZALI: Colman

BİLET FİYATLARI: Kale arkası:20 TL, Maraton:40 TL, Kapalı kenar: 70 TL, Kapalı orta: 80 TL, VIP:200 TL, VIP Özel:500 TL, Misafir seyirci:40 TL.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler