Volkan Demirel saçmaladı

Dün akşam TV 8 de stadyum programına çıkan F.Bahçe kalecisi volkan adeta saçmaladı. Başkanı ve yöneticilerin çoğu maçları speküle etmek ve şike yapmak iddiasıyla Metris ceza evinde bulunan Fenerbahçe takımının kalecisi Volkan duygu sömürüsü yapmaya başlad

Volkan Demirel saçmaladı

Dün akşam TV 8 de stadyum programına çıkan F.Bahçe kalecisi volkan adeta saçmaladı. 
Başkanı ve yöneticilerin çoğu maçları speküle etmek ve şike yapmak iddiasıyla Metris ceza evinde bulunan Fenerbahçe takımının kalecisi Volkan duygu sömürüsü yapmaya başladı.

 

Manisa’da Eskişehir’de Sivas’da para dolu çantalar havada uçuşurken, savcılık talimatıyla yürütülen operasyonda bir çok tape bulunurken, Volkan’ın dünyadan habersizmiş gibi konuşması ve bu tavırları sergilemesi ise manidar bulundu.

 

Fenerbahçe aşığı TV 8 Spor müdürü Faik Çetiner’in sunduğu Stadyum adlı proğramda konuşan Volkan Yöneticilerinin Metris’de neden yattığını bilmez gibi davranarak şampiyonluğun analarının ak sütü gibi helal olduğunu söylüyor. Ancak ardından da öyle bir açıklama yapıyor ki adeta itiraf gibi.

 

Volkan'dan itiraf gibi şu açıklamaya bir bakın, "Geçen sene biz şampiyon olamasaydık, Trabzonspor şampiyon olsaydı, eğer onlar bir şey yapmış olsaydılar, ben 'Bu şampiyonluk bizim hakkımızdır" demezdim. Yakışmaz ki. Sonuçta bir emek var. 

 

Devamı sayfa 2'de

 


İŞTE VOLKAN DEMİREL’İN AÇIKLAMALARI
Şike soruşturması ve Trabzonspor'un kupayı istemesi hakkında da konuşan Volkan, şunları söyledi:
"Trabzonspor kupayı alsa ne olur, benim gönlüm şampiyon olmuş. Kupayı alsın, kupa nedir ki? Biz geçen sene şampiyon olduk böyle bilinsin.

 

Geçen sene şampiyon olamasaydık, Trabzonspor şampiyon olsaydı, eğer onlar bir şey yapmış olsaydılar, ben 'Bu şampiyonluk bizim hakkımızdır' demezdim. Yakışmaz ki. Sonuçta bir emek var.
Eskişehir maçı 2-1'ken Batuhan kafayı vuruyor, ben uçuyorum. Top direğe çarpıyor topuğuma çarpıyor çıkıyor.

 

O top gol olsa biz şampiyon olamayacağız. O zaman kimse futbol izlemeyi bilmiyor. Futbol hatalar oyunu. Hatasız olmaz ama bizim verdiğimiz emek, harcadığımız efor, hiçbir şeye saygı duyulmadı. Nereye gitsek şikeci Fener diye bağırıyorlar.

 

Şampiyonluğun anamızın ak sütü gibi helal olduğunu biliyoruz.
Bu olay olduğunda bütün takım toplandık. Yerlisi yabancısıyla 'Bu takım düşse de biz buradayız' dedik.

Şartlardan dolayı 3-4 arkadaşımız ayrılmak zorunda kaldı. Onlar da gitmek istemedi. Fenerbahçe amatörde bile olsa Fenerbahçe'de oynamaya devam ederim.

Keşke bunlar yaşanmasıydı da biz şampiyon olmasaydık. Bu kadar insan içeride olmasaydı, kupa başkalarının olsaydı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor