Volkan Demirel neler söyledi ?

Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel maç sonrası açıklamalarda bulundu.Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli kaleci; "Çok iyi oynadığmız maçta galip ayrılamadık. Bir sürü gol pozisyo

Volkan Demirel neler söyledi ?

Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli kaleci; "Çok iyi oynadığmız maçta galip ayrılamadık. Bir sürü gol pozisyonumuz vardı, atamadık. Bunlara üzüldük. Böyle oynadığımız taktirde devamı gelecektir. Biz yolumuza devam ediyoruz. Şampiyonluğu istiyoruz ve inşallah da elde edeceğiz ama bugünkü oyunu oynarsak. Tranzonspor ligin iyi takımlarından birisi. Buna rağmen çok pozisyona girdik. İkinci yarıda yine oyunun vermiş olduğu şartlardan dolayı pozisyon verdik. Neticesinde kazanmak için her şeyi yaptık." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor