Volkan Demirel "Anneme küfür ediyorlar"

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, rakip takım taraftarlarının kendisine yaptığı kötü tezahüratlara artık alıştığını söyledi.Volkan Demirel, bir televizyon kanalına verdiği röportajda Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçında Bursaspor taraftarını

Volkan Demirel "Anneme küfür ediyorlar"

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, rakip takım taraftarlarının kendisine yaptığı kötü tezahüratlara artık alıştığını söyledi.

Volkan Demirel, bir televizyon kanalına verdiği röportajda Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçında Bursaspor taraftarının kendisine yaptığı kötü tezahüratlarla ilgili, "Kötü tezahüratlara artık alıştım. 'Vatan haini' ya da başka türlü şeylere de alıştık. Ancak eşimin ve annemin adını söylüyorlar. Bu şekilde küfür ediyorlar. Bursa'da dün çok güzel bir taraftar vardı. Bursaspor taraftarlarını tebrik ediyorum. Bütün taraftara da bunu mal etmemek lazım ama bazı kendini bilmezler benim aileme dil uzatıyorlar. Onların adamlıklarından ve örf ve adetlerinden şüphe ediyorum. Bunu yapan insanların bir aile terbiyesi almadıklarını düşünüyorum. Çünkü almış olsalar böyle tezahüratlar yapmazlar" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor