Volkan, Beşyıldız'a konuştu!

Bordo Mavililerin, Bursaspor’dan aldığı genç oyuncu Volkan Şen “Tribünleri ayağa kaldırmaya geldim“ dedi.Trabzonspor Volkan Şen'i, Bursaspor'dan taksitler halinde çeklerin ödenmesiyle, toplam 3,6 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattı. Şen, 4 yı

Volkan, Beşyıldız'a konuştu!

Bordo Mavililerin, Bursaspor’dan aldığı genç oyuncu Volkan Şen “Tribünleri ayağa kaldırmaya geldim“ dedi.

Trabzonspor Volkan Şen'i, Bursaspor'dan taksitler halinde çeklerin ödenmesiyle, toplam 3,6 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattı. Şen, 4 yıllık resmî sözleşmeye imza attığı bu transferden, yıllık 1 milyon 100 bin Euro ve maç başına da 10 bin euro'ya anlaşırken, aklının arkada kalmadığını da ifade etti.

Henüz olgunlaşma döneminde olduğunu belirten 24 yaşındaki yıldız oyuncu, Bordo-Mavili takımda futbolunu geliştirip Trabzonspor'a faydalı olmak ve buradan da A milli takım formasını yeniden giymek ve bunu da başarmak istediğini söyledi.

Yazarımız usta kelem Turgay Beşyıldız’a konuşan Volkan Şen, geçtiğimiz yaz Amerika da A milli futbol takımımız kamp yaptığı sırada tanıştığı, Amerikalı esmer güzeli sözlüsü Victoria ile Trabzon’a gelirken, yakında kısmet olursa dünya evine gireceklerini de iletti.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde oldukça heyecanlı gözüken ama rahat konuşan Şen,ayağının tozuyla çıktığı ilk idmanın ardından takım arkadaşlarıyla tanıştı.

Sol kulağındaki minik küpenin kendisine şans getirdiğini öğrendiğimiz Volkan, boş zamanlarında en çok hoşlandığı şeyin play station  oynamak olduğunu ifade etti. Volkan her türlü et yemeğinden de hoşlandığını söyledi.

7 Temmuz 1987 yılında Bursa’nın Yıldırım ilçesi Arabayatağı mahallesinde dünyaya gelen Volkan emekli bir ailenin çocuklarından biri.

Küçük yaşta Bursa ‘da futbola başlayan Volkan,Bursaspor’un teknik adamı Ertuğrul Sağlam ile aralarının gittikçe her nedense uzaklaşma olduğunu belirterek” Böyle olmasını istemezdim ama ben kimseye dargın değilim.

Avni Aker’e çıkmak için inanın sabırsızlanıyorum.Bordo mavili taraftar tribünlerini ayağa kaldırmaya geldim” dedi. Bu transferinde emeği geçenlere teşekkür eden Volkan Şen ise Trabzonspor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu dile getirdi.

Trabzon'da uzun yıllar forma giymek istiyorum" şeklinde de konuşan Volkan, Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacağı için üzgün olduğunu da vurguladı: "Ben olmasam da takım grup da ilk ikiye kalarak bu turu geçecektir. İsim olarak İnter belki ağır basıyor ama futbol sahada oynanıyor'' diye konuştu.

Bu sezon Avrupa liginde forma giydiği için, şampiyonlar liginde ancak Trabzonspor ilk grubu geçip, yarı finale kalırsa forma giyebilecek olan Volkan, zaman buldukça sinema filmi seyretmekten de hoşlanan bir isim.

Antremanlar da oldukça hazır ve kuvvetli gözüken orta sahanın genç oyuncusu, 72 kilo ve 1.73 boyunda olduğunu belirtirken, kaç numaralı formayı giyeceği de henüz belirlenmedi. Takım arkadaşı  Murat Tosun ‘un geçtiğimiz sezon, kiralık olarak bir başka takımda olduğu için  henüz giyemediği -7- numaralı formanın yeni sahibi olacağı sanılan Volkan, 4 kez U-21, 2 kez de A milli takım formasını giymişti.

Bursaspor A takımına gelmeden önce, Bursa Merinos takımının 2. Ve 3. Ligde mücadele ettiği dönemde, bu ekip de 3 sezon top koşturan Volkan,  burada 36 maçta forma giymiş, 7 de gol kaydetmişti.

Arabayatağıspor’da da 2 sezon forma giyen ve ardından yeşil beyazlı forma altında Bursa’da, son 5 sezonda 104 maçta 11 gole imza atan Volkan’ın aynı zamanda duygusal bir oyuncu olduğunu öğreniyoruz.

Bu arada aslan burcunun özelliklerini de taşıyan Volkan, özellikle gururunun incinmesinden ve kırılmasından pek hoşlanmıyor. Giyimiyle tarzıyla dikkat çekmekten hoşlanan bir isim. Tahminim ve anladığımız kadarıyla pohpohlanmayı da seviyor...

Topla kuvvetli, süratli ve çabuk olma özelliklerine sahip olan genç oyuncu, "Trabzon’da form grafiğimi yakalarsam, hocamıza, takıma ve arkadaşlarıma faydalı olacağıma ve tribünleri ayağa kaldıracağıma inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler