Volkan Bayarslan göreve Trabzon'da başlamış

Haber61 - Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker stadında oynanan karşılaşmada çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı sonrasında ilginç bir detay ortaya çıktı. Kale arkası tribün

Volkan Bayarslan göreve Trabzon'da başlamış

Haber61 - Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker stadında oynanan karşılaşmada çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı sonrasında ilginç bir detay ortaya çıktı.

Kale arkası tribününden atlayan bir taraftarın saldırısına uğrayan Volkan Bayarslan’ın hakemliğe Trabzon’da üniversite eğitimi sırasında başladığı öğrenildi.

1978 yılında Erzurum’da doğan Bayarslan’ın 1996’da Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde eğitim gördüğü sırada Esiroğlu takımında bir süre forma giydiği ve 3. Sınıfta Ağrıspor’da profesyonel olduğu belirtildi.

2000 yılında hakemliğe başlayan Bayarslan bu sürecin gelişimim ile ilgili daha önce verdiği bir röportajda şunları söylemişti;

"Hakemliğe başlamam, 1989­2000 yılları arasında babam TFF'de görev yapıyordu ve futbolla olan temasım da bu şekilde başladı. Hakemliğe başlaması, Trabzon'da üniversite 3. sınıfta tahsiline devam ederken, Erzurumspor o zaman Süper Lig'de ve Erzurum'da da Erzurumspor - Fenerbahçe maçı var. Maçın gözlemcisi ise Sadık Deda'ydı. Babam da maçtan bir gün önce de babam, Sadık Deda'yı ve ailesini evimize yemeğe davet etti. Yemek sırasında Sadık hocam, babama "Bunları hakem yapalım" diyor."

"Erzumspor ­ Fenerbahçe maçından iki hafta sonra Trabzon'da Trabzon'un bir maçına Sadık hoca gözlemci olarak geliyor ve babamı arıyor ve "Volkan'a benim telefonumu ver, otele gelsin diyor". Daha sonra Sadık hocanın yanına gittim ve birlikte maçı da izledik. Sadık hoca, bana sen futbolu bırak, ben seni hakem yapacağım dedi. Bana söz vereceksin ve Trabzon'daki o kursa gideceksin dedi ve o kursa gittim, daha sonra da hakemliğim başladım." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler