Volkan aileden olmak istiyor

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Volkan Şen, takımdaki aile ortamının bir parçası olmak istediğini söyledi. Volkan, Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunu belirtti, şunları söyledi:"Ben de bu camiaya katıldığım için çok mutluyum. Trabzonspor, hed

Volkan aileden olmak istiyor

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Volkan Şen, takımdaki aile ortamının bir parçası olmak istediğini söyledi. Volkan, Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunu belirtti, şunları söyledi:

"Ben de bu camiaya katıldığım için çok mutluyum. Trabzonspor, hedefleri olan bir camia. Yaşım henüz 24. Burada olgunlaşıp hem Trabzonspor'a en iyi şekilde hizmet etmek, hem de milli takıma yeniden seçilmek istiyorum. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağım. Hedefleri olan bir futbolcuyum ve bu hedefler doğrultusunda gerekeni yapacağız. Trabzonspor'da uzun yıllar forma giymek istiyorum. Trabzonspor taraftarı, gerçekten çok iyi. Onların önünde maç oynamak, büyük bir keyif veriyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler