Voleybol final müsabakaları sona erdi

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Voleybol müsabakalar 19 Mayıs Spor salonunda oynanan final müsabakalarıyla sona erdi. Büyük çekişmeye sahne olan şampiyonada Bayanl

Voleybol final müsabakaları sona erdi

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Voleybol müsabakalar 19 Mayıs Spor salonunda oynanan final müsabakalarıyla sona erdi. 

Büyük çekişmeye sahne olan şampiyonada Bayanlarda mutlu sona Vakfıkebir Büyük Liman İlköğretim Okulu ulaşırken Erkeklerde birincilik kürsüsüne Sürmene Y.Kalafatoğlu ilköğretim okulu çıktı.
 
Erkeklerde ikinci Sürmene Ayşe Kıralı İlköğretim Okulu olurken üçüncülüğü Fevziye İlköğretim Okulu dördüncülüğü ise Akçaabat Akpınar ilköğretim okulu ulaştı.
 
Bayanlarda ikincilik kürsüsüne Akçaabat Darıca İlköğretim Okulu çıkarken üçüncülük kürsüsüne Yol İş İlköğretim Okulu ulaştı. Şampiyonada dördüncülüğü ise Of Kıyıcık İlköğretim Okulu elde etti.
 
Karşılaşmalar sonunda düzenlenen törende takımlara kupaları ve madalyalarını Trabzon Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk ile protokol üyeleri verdi. Şampiyon olan takımlar ilimizi grup müsabakalarında temsil edecekler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor