Voleybol Federasyonuna Trabzonlu yönetici

TVF'nda Trabzonlu isim yönetici oldu.

Voleybol Federasyonuna Trabzonlu yönetici
Türkiye Voleybol Federasyonu'nun yapılan Olağan Genel Kurulu sonrasında Trabzonlu Serkan Pulat, Yönetim Kurulu'na seçildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) dördüncü Olağan Genel Kurulu’nda gerçekleşen seçimde yeni başkan tek aday olan Mehmet Akif Üstündağ oldu. 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 01 Ekim 2014 - 25 Ekim 2016 tarihleri arasındaki Denetleme Kurulu Raporunun ibra edilmesinin ardından Yönetim Kurulu’nun Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu raporu oy birliğiyle kabul edildi. Bunun sonucunda TVF yönetimi seçimli olağan Genel Kurul’a gitti. Olağan Genel Kurul’da yapılan seçime 197 delegenin 129’u katıldı. Mehmet Akif Üstündağ, oyların 128’ini alarak yeni başkan seçildi. 

Üstündağ'ın Yönetim Kurulu "Ahmet Göksu, Suat Güler, Alper Sedat Aslandaş, Ayşe Nihan Salkaya, Bahar Mert Üçoklar, Ergin Kaya, Ersin Yılmaz, Kurtaran Mumcu, Memduh Sayıner, Metin Mengüç, Mümin Altunışık, Necip Sever, Suat Baylan, Zülfikar Gürcan." isimlerinden oluşurken Yedek Üyelerin arasında ise Trabzonlu isim Serkan Pulat Dikkat çekti.

"SPOR KENTİ OLAN TRABZON'DA…"

Serkan Pulat yaptığı açıklamada "Sayın Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ başkanlığında sporun barış ve kardeşlik ilkesiyle hareket ederek, voleybolun bir spor kenti olan Trabzon'da halkın katılımı açısından en büyük spor branşı olması ve Türk voleybolunun tüm disiplinlerde dünyada en büyük rekabetçi ülke olması hedefiyle var gücümüzle çalışacağız" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler