Vizyondaki filmin adı ABDULLAH KARMİL!

 Abdullah Karmil, belki de 3 yıl önce zirve yapacaktı ama buna izin vermediler. Çorumspor’a gitti, şansı ise sinemada film izlerken, 1461 Trabzon kulübü Başkanı Suat Şen’in onu aramasıyla yeniden döndü Az Daha Yok EdiliyorduAbdullah Karmil… Trabzonspor al

Vizyondaki filmin adı ABDULLAH KARMİL!

 

Abdullah Karmil, belki de 3 yıl önce zirve yapacaktı ama buna izin vermediler. Çorumspor’a gitti, şansı ise sinemada film izlerken, 1461 Trabzon kulübü Başkanı Suat Şen’in onu aramasıyla yeniden döndü
 
Az Daha Yok Ediliyordu
Abdullah Karmil… Trabzonspor alt yapısından yetişti. Tüm kategorilerde oynadıktan sonra A takım kadrosuna alındı. Hugo Broos döneminde kampın yıldızlarından biriydi. Broos, Göksu Alhas, Mustafa Yumlu ve Abdullah Karmil için, “Üçünden de çok şey bekliyorum. Özel oyuncular ve Trabzonspor’un geleceği onların elinde olacak” demişti. Ancak yönetim 3 oyuncuyu da 1461 Trabzon’a göndermek istedi. Broos buna karşı çıktı ama başarılı olamadı. Abdullah’ın kafası karıştı. Kötü günler geçirdi ayrılıp Çorumspor’a gitti.
 
Sinemada Bulup Getirdiler
Abdullah’ın kafası Trabzon’daydı. Şansı da Mustafa Akçay’ın 1461 Trabzon’un başına geçmesinden sonra döndü. Akçay, Abdullah’ı istiyordu. Başkan Suat Şen de,  Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’a danıştı: “Nasıl futbolcu abi?” Şakar, cevap olarak Şen’e, “Çok kaliteli bir oyuncu ama kafasını toparlamanız gerekir” karşılığını aldı. Şen de, “Merak etme abi, biz o sorunu çözeriz” diyerek telefonu kapattı. Hemen Abdullah’ı aradı. Abdullah, “Sinemadayım, film izliyorum” diyordu. Şen, “Seninle görüşeceğim. Filmi bırak hemen gel” dedi.
 
İKİ YILDA ZİRVE YAPTI
 Genç futbolcu koşarak Suat Şen’in yanına gitti. Mustafa Akçay da, Abdullah ile görüşme yaparak yeni yol haritasını verdi. Geçen sezon 2. Ligde harikaydı. Bu sezon da PTT 1. Ligi’nde zirve yaptı. Ve Giray Kaçar’ın kalp sorunu çıkıp, futbol hayatının tehlikede olduğu söylenince Trabzonspor’un kapısından yeniden içeri girmeyi başardı. O da Trabzonspor’da forma giydiği resmi maçlarda alkışlandı ve bitmek üzere olan kariyerine yeniden başladı. Abdullah’ın çıkışı, rastlantılarla dolu ve film senaryosundan farksız bir seyir izledi.
 
Kaynak : Sonnokta 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor