Vittek takıma faydalı olmak istiyor!

 Geçtiğimiz sezonki sakatlığının ardından bu sezon takımla çalışmalara başlayan Slovak futbolcu, ligdeki Kardemir D. Ç. Karabük ve Sanica Boru Elazığspor maçlarında forma şansı buldu. 2-0 kazanılan Elazığspor maçında takımı adına bir de gol atan Vittek, d

Vittek takıma faydalı olmak istiyor!

 

Geçtiğimiz sezonki sakatlığının ardından bu sezon takımla çalışmalara başlayan Slovak futbolcu, ligdeki Kardemir D. Ç. Karabük ve Sanica Boru Elazığspor maçlarında forma şansı buldu. 2-0 kazanılan Elazığspor maçında takımı adına bir de gol atan Vittek, daha sonraki lig maçlarında ise kadroya girmekte zorlandı. 
 
Golcü futbolcu, Trabzoncell abonelerinin sorularına verdiği cevapta, uzun bir sakatlık döneminin ardından takıma katıldığı için mutlu olduğunu ifade etti. Sakatlığının ardından yavaş yavaş ritmini bulduğunu anlatan Vittek, tam kapasite ile takıma katkı sağlamak için sabırsızlandığına vurgu yaptı. Golcü futbolcu, bir taraftarın 'Gerçek Vittek'i sahaya yansıtmanı bekliyoruz' düşencesine ise 'Ben de bunu umuyor ve istiyorum.' cevabını verdi. 
 
Henüz 21 yaşındayken ülkesinden ayrılıp Almanya'nın Nurnberg takımına gitmesinin kariyerindeki en büyük dönüm noktası olduğunu söyleyen Slovak futbolcu, 2010 Dünya Kupası'nda attığı golleri ise unutamadığını belirtti. 
 
Futbolcu olmasa buz hokeyi oyuncusu olabileceğini kaydeden Vittek, Türkiye'de kendisini en çok şaşırtan şeyin sorulmasına ise şu cevabı verdi: 
 
"Beni olumlu anlamda en çok şaşırtan şey, insanların bana karşı gösterdikleri cana yakınlık ve yardımseverlik oldu. Doğrusu buraya gelmeden önce bu kadarını beklemiyordum. Bunun için buradaki insanlara minnettarım." 
 
Golcü futbolcu, futbolu bıraktıktan sonra da antrenör veya menajerlik yapmayı planladığını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor