Vira'dan olay yaratacak afiş

Trabzonspor'un ünlü taraftar grubu Vira, Pazar günkü hayati önem taşıyan Fenerbahçe derbisi öncesi yaptığı afişle Fenerbahçe cephesine göndermede bulundu. 3 Temmuz'dan buyana Türk futbolunun içinde bulunduğu şike batağında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı A

Vira'dan olay yaratacak afiş

Trabzonspor'un ünlü taraftar grubu Vira, Pazar günkü hayati önem taşıyan Fenerbahçe derbisi öncesi yaptığı afişle Fenerbahçe cephesine göndermede bulundu.

 

3 Temmuz'dan buyana Türk futbolunun içinde bulunduğu şike batağında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ve birçok ismin tapelerinde yer alan konuşmalarda gündemde en çok konuşulan konu, "Ekinler Yeşerdi Mi?" sözleri olmuştu.

 

Bordo-mavililerin Vira grubu da bu sözlerin üzerine Aziz Yıldırım, Mecnun Otyakmaz, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve Bülent Uygun'un içerisinde yer aldığı afişte bir tarla üzerinde traktör ve traktörün arkasında vagonun içerisine şikeden yargılanan 5 kişiyi koydu.

 

47.20120328145817.jpg

 

Afiş sosyal paylaşım sitelerinde tık rekorları kırmaya başladı bile.

 

Öte yandan taraftar grupları birbirlerine haber vererek stadyuma herkesin formalarla gelmelerini ve stadyuma gelen taraftarların çekirdek getirmemelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor