Vira grubundan forma desteği

 Trabzonspor'un önde gelen taraftar oluşumlarından Vira, Trabzonspor'un kuruluşunun 45. yıl dönümü ve ayrıca Trabzonsporlular Günü olarak kutlanan 2 Ağustos'ta yeni sezon formalarını yapılacak organizasyonla toplu olarak satın alarak kulübe destek verecek

Vira grubundan forma desteği

 

Trabzonspor'un önde gelen taraftar oluşumlarından Vira, Trabzonspor'un kuruluşunun 45. yıl dönümü ve ayrıca Trabzonsporlular Günü olarak kutlanan 2 Ağustos'ta yeni sezon formalarını yapılacak organizasyonla toplu olarak satın alarak kulübe destek verecek. 

 

Yapılan bu organizasyonda lisanslı ürünler satın alınarak kulübe destek olunurken, tribünlere de renk getirmeyi amaçlayan Vira grubu üyeleri tüm Trabzonspor taraftarlarını bu organizasyona destek vermeye çağırdı. 

 

Organizasyona destek vermek isteyen taraftarlar grubun internet sitesi üzerinde oluşturulan listeyle 2 Ağustos tarihine kadar başvurabilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler