Videoton'un hocası ne diyor ?

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor'la eşleşen Macaristan'ın Videoton'un Teknik Direktörü Paulo Sousa, eşleşmeden memnun olduğunu bildirdi. Portekizli teknik adam Paulo Sousa, Trabzonspor'la eşleştikleri için memnun olduklarını, Trabzonspor'un i

Videoton'un hocası ne diyor ?

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor'la eşleşen Macaristan'ın Videoton'un Teknik Direktörü Paulo Sousa, eşleşmeden memnun olduğunu bildirdi.

 

Portekizli teknik adam Paulo Sousa, Trabzonspor'la eşleştikleri için memnun olduklarını, Trabzonspor'un iyi bir takım olduğunu, ancak turu geçmek için şansların eşit olduğunu belirtti.

 

Kura çekiminde, Trabzonsporla eşleşmeleriyle ilgili konuşan Sousa, deplasmanda oynayacakları maçta gol atmaları durumunda turu geçmek için büyük avantaj sağlayacaklarını ifade etti.

 

Videoton'da forma giyen, daha önce Malatyaspor ve Kayseri Erciyesspor'da oynayan Balazs Toth, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un çok iyi bir takım olduğunu takım arkadaşlarına anlattığını, uzun yıllardan sonra tekrar Türkiye'ye gideceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor