Veteran turnuvasında final heyecanı

Trabzon’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Veteran Turnuvasında yarın final heyecanı yaşanacak.Bu yıl 21 takımın katıldığı ve Yavuz Selim Sahasında başlayan müsabakalarda Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar bir üst tura yükseldi.Yarı Final heyecan

Veteran turnuvasında final heyecanı

Trabzon’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Veteran Turnuvasında yarın final heyecanı yaşanacak.

Bu yıl 21 takımın katıldığı ve Yavuz Selim Sahasında başlayan müsabakalarda Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar bir üst tura yükseldi.

Yarı Final heyecanının Hafta sonu ayağından galip ayrılan Olliler ve Sebat takımları finale yükselmeye hak kazandı.

Trabzon ASKF şubesi  Yarın 22 Takımın temsilcilerinin katılacağı iftar yemeği organizasyonu düzenleyecek.İftar organizasyonunun ardından ise saat 22:30’da Yavuz Selim Sahasında Olliler takımı ile Sebat takımları karşı karşıya gelecek.

11209635_837241679694441_8295677554047667209_n.jpg

Turnuva da bu iki takımın ilginç özellikleri ise Olliler ve Sebat takımlarının turnuvada aynı grupta yer almaları.Grup maçında oynanan karşılaşma sonunda gülen taraf 3-1 skor ile Olliler takımı oldu.

Yarın Yavuz Selim Sahasında oynanacak karşılaşmaya futbol severlerinde yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor