Ve Zokora 61 oldu!

Sezon başında takımdan ayrılması gündemde olan Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe maçının tamamlanmasıyla beraber bordo-mavili takımın formasını 61. kez giyerek Trabzon plakasına ulaştı.Spor Toto Süper

Ve Zokora 61 oldu!

Sezon başında takımdan ayrılması gündemde olan Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe maçının tamamlanmasıyla beraber bordo-mavili takımın formasını 61. kez giyerek Trabzon plakasına ulaştı.
Spor Toto Süper Lig'de son oynanan Fenerbahçe maçında ortaya koyduğu performans ile takımın en iyi isimlerinden biri olan Didier Zokora, sarı-lacivertli taraftarların kendisine yönelik yaptığı yoğun baskıya rağmen ortaya koyduğu duruşla başta teknik direktör Mustafa Akçay, takım arkadaşları ve camiadan övgü aldı. Söz konusu maçla birlikte ligde Trabzonspor'un 61. kez formasını giyen Zokora, Karadeniz ekibinde en iyi sezonunu yaşıyor.

SEZONA SIKINTILI BAŞLAMASINA RAĞMEN TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU
Sezon başında takımdan ayrılması gündemde olan ve gideceğine kesin gözüyle bakılan Didier Zokora, bordo-mavili takımda kalmasıyla birlikte Karadeniz ekibinde en iyi dönemini yaşamaya başladı. Bordo-mavili takımda sezon başı kampına katılmaması üzerine UEFA Avrupa Ligi maçları olan Dery City ve Dinamo Minsk maçlarında forma giyemeyen oyuncu daha sonra bordo-mavili takımın 4 Avrupa Kupası maçı ve 7 Lig maçında forma giyerek teknik direktör Mustafa Akçay'ın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.

GENELDE 83. KEZ FORMA GİYDİ.
2011-12 sezonunda İspanya'nın Sevilla kulübünden 5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Trabzonspor'un Fildişili oyuncusu Didier Zokora, Avrupa, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçları olmak üzere toplamda 83 kez Trabzonspor formasını terletti. Oyuncu bordo-mavili takımda geçirdiği 3. sezonda gol atma başarısı gösteremezken 4 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor