Ve Yunus Yıldırım itiraf etti

Trabzonspor-Kayserispor maçındaki yönetimiyle şimşekleri üstüne çeken Yunus Yıldırım, konuştu... Karşılaşmadan sonra Ankara'ya dönerken uçakta fotomaç yazarı ile sohbet eden Yıldırım, tartışmalı pozisyonlarla ilgili çok önemli itiraflarda bulundu. İşte o

Ve Yunus Yıldırım itiraf etti

Trabzonspor-Kayserispor maçındaki yönetimiyle şimşekleri üstüne çeken Yunus Yıldırım, konuştu...

 

Karşılaşmadan sonra Ankara'ya dönerken uçakta fotomaç yazarı ile sohbet eden Yıldırım, tartışmalı pozisyonlarla ilgili çok önemli itiraflarda bulundu. İşte o görüşme ve detayları: Olaylı maçın ertesi sabahı. Saat 06.20. THY'nin TK-7069 sefer sayılı Trabzon- Ankara uçağı için havaalanındayız. İki polis eskortlu araç VIP girişine yaklaştı.

 

Yunus Yıldırım, yardımcıları Erdinç Sezertam, Alpaslan Dedeş, 4. hakem Tayfun Özkan ve gözlemci Adnan Şeker ile VIP salonuna geldi. Gergindi. Sakız çiğniyor ve ayaklarını titretiyordu. Hep birlikte VIP aracı ile uçağa yöneldik. İçimden aynı koltukta oturmak için dua ettim. 3D nolu koltukta Yunus Yıldırım, 3F'de ben oturuyordum. Eşyalarımı yerleştirirken yardım etti. Kendimi tanıttım.

 

Ailem epey endişelenmiş

Hakemlerin yönettikleri maçlarla ilgili duygularının sosyal ortama nasıl yansıdığını sordum. "Zor" dedi. "Ben de insanım, hem de öğretmen. Toplumdaki bazı algılar değişmeli ki Türk futbolu kazansın" diye devam etti. "Akşam stattan geç çıktık. Açılan alnıma 2 dikiş atıldı, raporumu yazdım. Ama TV'de 'Hakem stattan çıkamıyor' dendi. Haliyle ailem merak etti Arayıp önemli bir şey olmadığını ilettim."

 

TV'den izledi, kararı değişti

Ardından Yunus Hoca'ya tartışmalı pozisyonları sordum. Burak'ın 40. dakikadaki pozisyonu konusunda, 'penaltı'ya inanmadığı için devam ettirdiğini söyledi. Diğer ikisini ise bulunduğu açıdan net görmediğini ancak TV'de tekrar izledikten sonra Glowacki'nin Mehmet Eren'i düşürdüğü pozisyonun penaltı,

 

Hamza ile Burak arasındaki pozisyonun ise serbest vuruş ve kırmızı kart olması gerektiği fikrine vardığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler