Ve yabancı oyuncu kararı verildi!

 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören düzenlediği basın toplantısında, "Süper Kupa finali 15-16 Ağustos'ta Manisa'da oynanacak ve geliri de şehit düşen ailelere bağışlanacak. Ayrıca 5 milyon TL'lik bir bağış yapacağız. Fatih Terim önderli

Ve yabancı oyuncu kararı verildi!
 
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören düzenlediği basın toplantısında, "Süper Kupa finali 15-16 Ağustos'ta Manisa'da oynanacak ve geliri de şehit düşen ailelere bağışlanacak.
 
Ayrıca 5 milyon TL'lik bir bağış yapacağız. Fatih Terim önderliğinde pazartesi günü Soma'ya gideceğiz. Milli futbolcularımız da Terim önderliğinde pazar-pazartesi günü bir kampanya başlatacak. MHK hakemleri de tazminatlarını Soma'ya bağışlayacak" diye konuştu...
VE YABANCI SAYISI KARARI VERİLDİ
Öte yandan Demirören, Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunda yabancı oyuncu kontenjanının "5+3" şeklinde uygulanacağını açıkladı. Süper Lig'de 2014-2015 sezonu ise 29 Ağustos'ta başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor