Ve TFF'nin oyunu bozuldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağan üstü Genel Kurul'da uygulamaya koyacağı senaryo tutmadı oyun bozuldu.Dün haber61'in tüm spor kamuoyuna sunduğu "TFF nin Çirkin Tezgahı" başlıklı haberi etkisini gösterdi ve dün öğle saatlerinden itibaren Ankara Kulisl

Ve TFF'nin oyunu bozuldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağan üstü Genel Kurul'da uygulamaya koyacağı senaryo tutmadı oyun bozuldu.

Dün haber61'in tüm spor kamuoyuna sunduğu "TFF nin Çirkin Tezgahı" başlıklı haberi etkisini gösterdi ve dün öğle saatlerinden itibaren Ankara Kulislerinde bu Senaryo ile ilgili görüş alışverişleri yapıldı.

Daha önceden geçici ek madde ile birlikte bir defaya mahsus olmak üzere küme düşmeyi kaldıran ek madde Genel Kurulda oylandı ve kabul görmedi.Trabzonspor Başkanı SadriŞener ve Yönetim kurulu üyeleri de  önergeye "HAYIR" yönünde oy kullandılar.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Kulüpler Birliği'nin sunduğu tavsiye kararının genel kurul'dan çıkmayacağını anlaması üzerine veda niteliğinde bir konuşma yaparak TFF yönetim kurulu ile bir durum değerlendirme toplantısını yapacaklarını açıkladı.

Türkiye'de Gündem değiştiren o haberimizi okumak için TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor