Ve taraftar protesto etti!

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e destek vermek amacıyla bir grup taraftar emniyetin önünde toplandı. Takımları lehine slogan atan taraftarlar federasyonun son açıklamalarını da protesto etti.Şike operasyonunu

Ve taraftar protesto etti!

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e destek vermek amacıyla bir grup taraftar emniyetin önünde toplandı. Takımları lehine slogan atan taraftarlar federasyonun son açıklamalarını da protesto etti.

Şike operasyonunun ikinci dalgasında gözaltına alınan Sadri Şener'in emniyetteki ifade işlemi henüz başlamadı. İddialara göre Sadri Şener'in yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Bu sırada Şener'e destek vermek amacıyla bir grup Trabzonlu taraftar Vatan Caddesi üzerinde toplanarak başkanları ve takımları lehine tezahüratlarda bulundu. Bazı taraftarlar federasyonun son açıklamalarına tepki gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor