Ve Selçuk'ta son dakika!

Galatasaray sezonun ilk bombasını patlattı. Sarı-kırmızılı takım uzun süredir kadrosuna katmak istediği Selçuk İnan'ı ikna etti ve yıldız oyuncu 5 yıllık imzayı attı.Galatasaray transferde en önemli hedeflerinden biri olan Selçuk İnan'da mutlu sona ulaştı

Ve Selçuk'ta son dakika!

Galatasaray sezonun ilk bombasını patlattı. Sarı-kırmızılı takım uzun süredir kadrosuna katmak istediği Selçuk İnan'ı ikna etti ve yıldız oyuncu 5 yıllık imzayı attı.

Galatasaray transferde en önemli hedeflerinden biri olan Selçuk İnan'da mutlu sona ulaştı. Trabzonspor ile sözleşmesi biten Selçuk İnan, Galatasaray ile 5 yıllığına anlaştı. Selçuk için, Fenerbahçe'de devredeydi ancak bu yarıştan galip çıkan Galatasaray oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş, bugün Selçuk İnan ile bir araya gelmiş ve oyuncu ile uzun bir görüşme gerçekleştirmişti. Hasan Şaş ile Selçuk'un bir araya gelmesi, bu transferin biteceğinin de belirtisiydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler