Ve Rubin'den Burak açıklaması

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'ın Teknik Direktörü Kurban Berdiev, Burak Yılmaz ve Servet Çetin transferiyle ilgili sürpriz açıklamalar yaptı.Gökdeniz Karadeniz'in de yer aldığı Rubin Kazan'da Teknik Direktörü Berdiev, Burak Yılmaz’ı transfer

Ve Rubin'den Burak açıklaması

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'ın Teknik Direktörü Kurban Berdiev, Burak Yılmaz ve Servet Çetin transferiyle ilgili sürpriz açıklamalar yaptı.

Gökdeniz Karadeniz'in de yer aldığı Rubin Kazan'da Teknik Direktörü Berdiev, Burak Yılmaz’ı transfer edeceklerine dair Rus basınında çıkan dedikodulara yaptığı açıklamayla cevap verdi.

Berdiev, "Burak yetenekli bir futbolcu, fantastik goller de atıyor. Fakat onun evini, Rusya’ya gelmek için bırakacağını sanmıyorum” dedi.

Berdiev, Rubin’in pek çok oyuncuyu takip ettiğini belirterek, “Ama önceliğimiz futbolcuların oynadığı kulüpleri ikna etmek. Biz onlara saygı gösterelim ki, onlar da bize saygı göstersinler” dedi.

BERDIEV’DEN: SERVET ÇOK YAŞLI
G.Saray’ın tecrübeli defans oyuncusu Servet Çetin’in Rubin Kazan’a transfer olacağı iddialarına Kazan’ın teknik direktörü Kurben Berdiyev şu cevabı verdi: Ben Servet’e büyük saygı duyuyorum.

Ama Rubin Kazan onu transfer etmek için hiçbir zaman çalışma yapmadı. O 30 yaşını geçti ve bu yaşta bir futbolcu için yurt dışında yeni bir deneyim yaşamak hiç de doğru bir tercih olmaz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler