Ve Ofoedu geri döndü!

Karşıyaka, dün İzmir'e davet ederek her konuda anlaştığı Chikeluba Ofoedu ile bugün 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sabah İzmir Üniversitesi Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Nijeryalı oyuncunun "Turp gib" olduğunu açıklayan yöneticiler, da

Ve Ofoedu geri döndü!

Karşıyaka, dün İzmir'e davet ederek her konuda anlaştığı Chikeluba Ofoedu ile bugün 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sabah İzmir Üniversitesi Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Nijeryalı oyuncunun "Turp gib" olduğunu açıklayan yöneticiler, daha sonra kendisiyle iki yıllık mukavele imzaladı.

Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon'da forma giyen Ofoedu'nun nisan ayında karın arka duvar yetmezliği (sporcu fıtığı) nedeniyle geçirdiği ameliyatla ilgili de herhangi bir sorun bulunmadığını açıklandı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar 21 yaşındaki futbolcunun bu akşam Bolu kampına dahil olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler