Ve Malouda konuştu! "Maddi konular..."

Trabzonspor’un Fransız yıldızı, parasal sorunlar nedeniyle kulüple sıkıntı yaşadığı yönündeki haberleri yaptığı bir açıklamayla reddetti. İşte Malouda’nın açıklaması: “Trabzonspor kulübü ile maddi sıkıntılar yaşadığım ve bu konu ile ilgili UEFA’ya kendi k

Ve Malouda konuştu! "Maddi konular..."
Trabzonspor’un Fransız yıldızı, parasal sorunlar nedeniyle kulüple sıkıntı yaşadığı yönündeki haberleri yaptığı bir açıklamayla reddetti.
 
İşte Malouda’nın açıklaması: “Trabzonspor kulübü ile maddi sıkıntılar yaşadığım ve bu konu ile ilgili UEFA’ya kendi kulübümü şikayet edeceğime ilişkin haberlerin yoğunlaşması nedeniyle bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettim. 
 
Benim Trabzonspor ile transfer görüşmem Sayın Başkanımızın sayesinde sadece 15 dakika sürmüştür. Yapılan bu haberler benimle ilgili bir gerçeğinde unutulduğunu gösteriyor. Benim kariyerim boyunca oynadığım hiçbir kulüple maddi konular hakkında bir gerginliğim olmamıştır. Trabzonspor Kulübü ile yaptığım kontratı Avrupa’da istediğim her kulüple yapabilirdim. Tüm bu şartlara rağmen Başkanımızın gerçekleştirmeyi düşündüğü proje için Trabzonspor’u seçtim.. Kulübüm ile hiçbir konuda sıkıntım yok. Yapılan bu haberler tamamı ile yalandır. Bu haberleri yapanlar ile ilgili avukatlarımı hareket geçirdim. Taraftarlarımızdan bu haberlere itibar etmemelerini rica ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor