Ve Kral dönüyor!

Trabzonspor'da dün yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte bordo- mavili camiada "Öze dönüş operasyonu" başladı. Seçim çalışmaları sırasında yaptığı açıklamalarla Trabzonsporlu taraftarlara 2010-11 sezonunun

Ve Kral dönüyor!


Trabzonspor'da dün yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte bordo- mavili camiada "Öze dönüş operasyonu" başladı. Seçim çalışmaları sırasında yaptığı açıklamalarla Trabzonsporlu taraftarlara 2010-11 sezonunun şampiyonluk kupasını getireceğine dair söz veren yeni başkan Hacıosmanoğlu'nun en büyük vaatlerinden biri de Fatih Tekke'ydi... Hacıosmanoğlu, Tekke'yi sportif direktör olarak göreve getireceğini açıklamıştı.

KAFKAS'LA DURUM DEĞERLENDİRMESİ
Önümüzdeki günlerde eski başkan Sadri Şener'den yönetimi devralacak olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ilk iş olarak Tekke'yi göreve getireceği öğrenildi. Daha sonra mevcut teknik direktör Tolunay Kafkas ile masaya oturup bir durum değerlendirmesi yapacak olan yeni başkan Hacıosmanoğlu, tecrübeli hocanın geleceğiyle ilgili kararı da verecek. UEFA Avrupa Ligi için sezonu temmuz ortasında açacak olan Trabzon'da transfer çalışmalarına da hemen başlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor