Ve Kolo Habib Toure konuştu

Bursaspor'un kadrosuna katmak için uzun uğraşlar verdiği Fildişili 31 yaşındaki savunmacı Kolo Habib Toure bu teklifi reddederek takımı Manchester City'de kalmaya karar verdiğini açıkladı. Toure için son günlerde Trabzonspor'un da girişimleri olduğu öne s

Ve Kolo Habib Toure konuştu

Bursaspor'un kadrosuna katmak için uzun uğraşlar verdiği Fildişili 31 yaşındaki savunmacı Kolo Habib Toure bu teklifi reddederek takımı Manchester City'de kalmaya karar verdiğini açıkladı. Toure için son günlerde Trabzonspor'un da girişimleri olduğu öne sürülmüştü.

 

Geçtiğimiz Şubat ayında Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili Milli Takımı ile mücadele eden ve bu süreçte takımdaki yerini kaybeden Kolo Toure Ada'nın günlük gazetelerinden Daily Telegraph'a konuşurken Bursaspor'a gitmek istemediğini vurguladı: "Bursasporlu yöneticilerle görüştüm ama şu an aklımda M.City var. Ben M.City oyuncusuyum. Burada olmaktan dolayı gayet mutluyum. Sözleşmemin sona ermesine bir yıl kaldı, neler olacak göreceğiz."

 

Manchester City'nin menajeri Roberto Mancini'nin kadrosunda yer vermeyi pek düşünmediği tecrübeli defans oyuncusu takımda kalmak için mücadele edeceğini ve kardeşi Yaya Toure ile Machester City'de oynamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

Ada ekibi Manchester City'de İtalyan menajer Mancini, Athletic Bilbao'nun İspanyol savunmacısı Javi Martinez ve Liverpool'dan Daniel Agger'e olan ilgisini ise sürdürüyor. 

Toure konusundaki belirsizlik ise devam ediyor...

 

Toure 2002-2009 yılları arasında Arsenal forması altında 200'ün üzerinde maça çıktıktan sonra Temmuz 2009'da Manchester City'e 16 milyon pound karşılığında transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor