Ve Klose hayalleri bitti!

Yapılan görüşmeler sonucu Galatasaray'a olumlu bakan Miroslaw Klose'ye eşi engel oldu. İstanbul'da yaşamak istemeyen eşi nedeniyle Miroslav Klose transferi zora girdi.Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da, Bayern Münih'ten ayrılan Miroslav Klose'nin

Ve Klose hayalleri bitti!

Yapılan görüşmeler sonucu Galatasaray'a olumlu bakan Miroslaw Klose'ye eşi engel oldu. İstanbul'da yaşamak istemeyen eşi nedeniyle Miroslav Klose transferi zora girdi.

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da, Bayern Münih'ten ayrılan Miroslav Klose'nin transferi zora girdi. Bu görüşmeleri eşine bildiren Klose'nin ret yanıtı aldığı öğrenildi. Klose'nin eşi İstanbul'a gelmek istemedi.

Dün, Bülent Tulun ve Ümit Davala, Miroslav Klose ile görüşmüş ve Alman futbolcu olumlu yanıt vermişti. Fakat Klose'nin eşinin "İstanbul çok büyük bir şehir. Şu ana kadar böyle bir metropolde yaşamadık. Bizim için iyi olacağını sanmıyorum" sözleri üzerine Alman futbolcudan olumsuz mesaj geldi.

YENİ TAKIMI LAZIO

Alman futbolcu Miroslav Klose Serie A ekiplerinden Lazio'ya transfer oldu.

İtalyan ekibin internet sitesinden yapılan açıklamada, Bayern Münih ile sözleşme süresini uzatmayan eski milli futbolcunun bugün sağlık muayenesinden geçeceği ve transferin daha sonra yapılacak basın toplantısıyla duyurulacağı bildirildi.

Klose'nin Lazio ile 2 yıllık anlaşmaya imza atacağı ve ilk 11'de yer bulma garantisiyle birlikte yıllık 2 milyon avro alacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler