Ve Henrique imzaladı

Trabzonspor’un Belçika’nın Westerlo takımından transfer ettiği Paulo Henrique, bugün Şmil Ekinci Müzesi’nde düzenlenen törenle kendisini 5 yıllığına bordo – mavili renklere bağlayan imzayı attı.İmza törenine yönetim kurulu üyeleri Tuncay Bekiroğlu ve Teme

Ve Henrique imzaladı

Trabzonspor’un Belçika’nın Westerlo takımından transfer ettiği Paulo Henrique, bugün Şmil Ekinci Müzesi’nde düzenlenen törenle kendisini 5 yıllığına bordo – mavili renklere bağlayan imzayı attı.

İmza törenine yönetim kurulu üyeleri Tuncay Bekiroğlu ve Temel Soyyiğit de katıldı. Bekiroğlu, Henrique’nin Teknik Direktör Şenol Güneş’in takımda görmek istediği üç futbolcudan birisi olduğunu belirterek, “Hocamız bizden üç futbolcu istemişti. Bunlardan Zokora ile daha önce imzalamıştık. Adrian transferini de dün gerçekleştirdik. Bugün de Henrique’ye imza attırıyoruz. Kendisi üstün yeteneklere sahip bir futbolcu. Bizde önemli başarılara imza atacağına inanıyorum” diye konuştu.
 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bekiroğlu, bundan sonra yıldız niteliğinde almayı planladıkları oyuncuların olmadığını da ifade ederek, “Gelecek vadeden isimler olursa bunları değerlendireceğiz. Yerli futbolcular bazında görüşmelerimiz sürüyor. Yabancı futbolcular anlamında uzun zamandır planladığımız isimleri aldık. Henrique, hem sabit, hem de gezgin bir forvet oyuncusu” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit ise yerli oyuncu transferinde gelecek hafta önemli isimleri kadrolarına katmayı planladıklarını vurgulayarak, “Üç yabancı transferimiz gerçekleşti. Önümüzdeki hafta gündemimizde olan yerli futbolcular ile görüşeceğiz. Avrupa’da ki kamp dönemimiz başlayana kadar, kadromuzu en iyi şekilde tamamlayacağız” dedi.

Henrique ise kendisini evinde gibi hissettiğini belirterek, “Burada kendimi vatanımdaymış gibi hissediyorum. Hedefim goller atmak ve Trabzonspor forma altında şampiyonluklar yaşamak. Trabzonspor için internetten çok araştırma yaptım. Bilica’ya da sorduğumda, bana Trabzonspor’un muhteşem bir taraftarı olduğunu ve mutlaka gelmem gerektiğini söyledi. Trabzonspor benim Brezilya milli takımına gitmemdeki en önemli etken olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor