Ve Hasan Kabze Orduspor'da

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, Fransa'nın Montpellier takımında forma giyen Hasan Kabze'yi renklerine bağladı. 1,5 yıllığına Orduspor'a imza atan Hasan Kabze, 20 Ocak'ta Ordu'ya gelecek.Fransa'nın Montpellier takımında forma giyen Hasan Ka

Ve Hasan Kabze Orduspor'da

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, Fransa'nın Montpellier takımında forma giyen Hasan Kabze'yi renklerine bağladı. 1,5 yıllığına Orduspor'a imza atan Hasan Kabze, 20 Ocak'ta Ordu'ya gelecek.

Fransa'nın Montpellier takımında forma giyen Hasan Kabze ile masaya oturan Orduspor son noktayı koydu.

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gürsoy, "Hasan Kabze ile her konuda anlaştık. Ufak tefek sorunlar vardı, onları da aştık ve 1,5 yıllığına imzayı attık. Futbolcumuz 20 Ocak'ta Ordu'ya gelerek takıma katılacak" dedi.

Futbol kariyeri 1999 yılında Bucaspor'da başlayan 30 yaşındaki forvet Hasan Kabze daha sonra Dardanelspor, Galatasaray ve Rubin Kazan'da forma giymişti. Kabze son olarak Fransa'nın Montpellier HSC takımında oynamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor