Ve Güneş imzayı attı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Şenol Güneş basın toplantısında konuştu.Transfer çalışmaları hakkında konuşan Şenol Güneş, önceliklerinin eldeki oyuncuların performanslarını arttırmak olduğunu ifade ederek,

Ve Güneş imzayı attı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Şenol Güneş basın toplantısında konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Şenol Güneş, önceliklerinin eldeki oyuncuların performanslarını arttırmak olduğunu ifade ederek, "Öncelikli hedefimiz bir sağ bek transferi, kalecilerimizi değerlendireceğiz. Gökhan Töre ve Demba Ba'nın kalmasından yanayız" dedi.Güneş'in en dikkat çeken cümlesi ise; "Oyuncularımızın performanslarını arttırmak için çalışacağız, şayet artmıyorsa burada işleri yok" ifadeleri kullandı.

gunes-001.jpg

FİKRET ORMAN "Bugün hayırlı bir gün, şahsım adına çok mutluyum. Tam 35 sene önce Şenol Güneş ile tanışma fırsatı buldum, babam Şenol Güneş'i çok severdi. Aramızda çok konuştuk ve böyle bir karara vardık. Maili olarak geçmişle alakalı işlerimizi çözdük, tesis anlamında da yenilenme dönemindeyiz. En önemli şey stadımıza dönerek sportif başarıları da elde etmek. Teknik direktör konusu çok önemli. Futbol federasyonuna başvurarak, önümüzdeki sezonun ilk 6 maçını deplasmanda oynamak istediğimizi ileteceğiz. Bundan olumlu bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum, olmazsa da sezonun ilk 4 maçı da Başakşehir'in stadında oynayacağız. Futbol takımından kimseyi göndermek mecburiyetinde değiliz. Bizim transfer bütçemiz var ve bu transferleri bütçemiz doğrultusunda yapacağız"

ŞENOL GÜNEŞ: "Çok yetenekli bir kadro var, giden hoca da iyi bir hocaydı, iyi bir uyum yakalamıştı. Geçen sezon Galatasaray'da Hamza iki kupa aldı. Beşiktaş son yıllarda şampiyon olamadı, umarım biz beraber bu başarıları yakalarız. Sorunlar olacak ancak bunlar elbirliği ile yapılacak işlerdir. Tamer hoca ile bir görüşmem oldu, onu alacağım. Tamer'in yanı sıra kendi ekibimden olan isimleri de buraya getireceğim. Beşiktaş'taki mevcut isimler de var, bunları da değerlendireceğiz. Demba Ba ve Gökhan Töre'ninn takımda kalmasını istiyorum ancak burada kulübün de durumu çok önemli. UEFA kuralları, Beşiktaş'ı çok zorluyor. "

"SAĞ BEKE TRANSFER YAPMALIYIZ"

"Sağ beke bir transfer yapmalıyız, elimizdeki kalecileri de değerlendirmek istiyorum. Var olan değerlerimizi daha yukarı seviyeye çıkartmak istiyorum, bizim için en önemli konulardan biri bu. Öncelikli olarak elimizdeki oyuncuların seviyelerini yükselteceğiz, yükseltemiyorlarsa da artık futbolu bıraksınlar, burada işleri yok"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor