Ve Gümüşdağ resmen çekildi!

Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu öncesi Kulüpler Birliği'nin Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki ofisinde hareketli saatler yaşandı. Dün gerçekleşen M.Ali Aydınlar ile Aziz Yıldırım zirvesinde her iki isminde "tek dalya seçime gidelim" kararının ardınd

Ve Gümüşdağ resmen çekildi!

Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu öncesi Kulüpler Birliği'nin Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki ofisinde hareketli saatler yaşandı. Dün gerçekleşen M.Ali Aydınlar ile Aziz Yıldırım zirvesinde her iki isminde "tek dalya seçime gidelim" kararının ardından ilginç gelişmeler yaşanmaya başlandı.

Aziz Yıldırım ile Göksel Gümüşdağ'ın sabah gerçekleşen görüşmesinin ardından başkan adaylarından M.Ali Aydınlar toplantıya çağrıldı. Saat 16.00'da Aziz Yıldırım Kulüpler birliği'nin ofisine gelirken ardından Göksel Gümüşdağ, Recep Mamur ve Mecnur Odyakmaz'da toplantıya katıldı. M.Ali Aydınlar da kısa bir süre sonra Astoria'daki ofise geldi ve toplantıya katıldı. Bu toplantının ardından Göksel Gümüşdağ adaylık çekildiğini açıkladı.

Toplantının ardından Göksel Gümüşdağ adaylıktan çekildiğini belirterek, "Bundan Mehmet Ali Aydınlar'a katkı sağlamaya çalışacağım" dedi.

Gümüşdağ'ın ardından ise Mehmet Ali Aydınlar basın mensuplarının sorularına cevap vererek, "Cuma günü kulüp başkanlarıyla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Büyük bir ihtimalle cuma günü tüm kulüp başkanlarıyla bir araya geleceğiz. Türk futbolunun menfaati adına Göksel arkadaşımız adaylıktan çekildi. Bu süreçten sonra aday olacak herkes Türk futboluna zarar verir. Biz Göksel Bey ile beraber çalışacağız. Bugünlük bu açıklamamızı yeterli görüyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor